petak, 14. siječnja 2011.

Sunswift IV, svjetski dan 'najbrže solarni-powered racer, lišće GM Sunraycer u prašini

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/sunswift-iv-worlds-fastest-solar-powered-racer-leaves-gm-sunr/:
Sunswift IV (inače poznat pod imenom Ivy) može izgledati kao pokretne stolom, ali to je zapravo najbrži solarni-powered vozila . Stol-top na kotačima dobio službeni klimanje od Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda prošlog tjedna, za udaranje najveću brzinu od 88 km / h (oko 55 mph) - gotovo 10 km / h brže od prethodnog rekordera, GM Sunraycer, koja nosi markantnim sličnost s bestjelesni Android čudovište . Ivy, designed by Sunswift, student-run neprofitne na Sveučilištu New South Wales, dosegla svoj vrh brzina pomoću 1050 W, oko 400 vata manje od Sunraycer, a izvodi je rekord-razbijanje pokrenuti bez 25kg baterije je obično pakiranje. Brže prolazi su sinhronizirani, uključujući i bršljan, ali Guinness nije na ruku za potvrdu.

Sunswift IV, svjetski dan 'najbrže solarni-powered racer, lišće GM Sunraycer u svojoj prašini prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 03:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog | izvor Sunswift | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar