petak, 14. siječnja 2011.

Novi super-limitirano izdanje eBoy / Engadget košulje sada dostupne!

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/new-super-limited-edition-eboy-engadget-shirts-now-available/:
Pitali ste, a mi smo isporučena! Još jednom , Engadget ima teamed up s briljantne eBoy da bi vam super-naj limitirano izdanje T-shirt koji će oduševiti WOW i obitelji i prijateljima i slično. Kao što možete vidjeti sa slike gore, nova košulja temelje se na našim CES / čitač Meetup grafički to je bio događaj rundi na stranici, koji sadrži gotovo sve Engadget posade toying s nekim stvarnim (i ne-tako-pravi) tech . EBoy posada nam govori da je to njihov najveći boja-košulja teška ikad proizvedenih (9 +1 proces), što je prilično divan. Mislimo da je lijepo suputnik našim HZZ 2011 pokrivenost, i čini prekrasan dodatak na bilo koji način tanjur's ormar. Košulje dolaze u mala, srednja, velika i ekstra velikom, i može biti je za $ 30US (plus 10 $ shipping) - ali stvarno, možete staviti cijenu na obličje dobar? Ako želite naručiti, slijediti zajedno nakon prekida i koristiti naše fancy PayPal e-commerce sustava. Isto tako, Mi brod u svijetu!

Napomena: zadnji put smo imali majice, oni rasprodan u oko 30 minuta. Mi smo više ovaj put, ali još uvijek vrlo malim količinama. Ako želite, mi predlažemo da se u brzo.

Nastaviti čitanje Novi super-limitirano izdanje eBoy / Engadget košulje sada dostupne!

Novi super-limitirano izdanje eBoy / Engadget košulje sada dostupne! prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 13:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar