petak, 14. siječnja 2011.

Synth pionir Roger Linn nam pokazuje svoj novi analogni bubanj stroja, Oluja (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/synth-pioneer-roger-linn-shows-us-his-new-analog-drum-machine-t/:
Mi smo bili nedoumici oko gužve, bučna dvorana ovogodišnjeg NAMM show kada posebno iscrtan-out bubanj uzorak udario naše eardrums. Mi slijedio zvuk i naišao sijed, nosi naočale gospodin prislušni i ugađati ručice tako profesionalno da mi nije mogao pomoći checking out njegovo ime oznake. Zamislite naše oduševljenje kad smo vidili je bio ne manje od Roger Linn, dizajner Linndrum i Akai 's MPC60. Ako niste upoznati s tim uvjetima, bez obzira na to: neka je samo reći da je Dr. Dre i bilo kojeg drugog proizvođača koji je zalupila iz sintetičkih tuku na kutiji duguje taj tip cijelu karijeru. Gospodin Linn se udružio s Dave Smith Instruments stvoriti Oluja, 16-jastučić ljepote s dovoljno gumbi, gumbi i sekvencioniranje mišića kako bi vam inspiraciju za beskrajne sate u studiju. A zvuk na ovu stvar! To ne uključuje digitalni uzorci poput tradicionalnih MPC, ali gdje to stvarno sja u analogni sinteze i djelovanja odjela. Potrebno je puno za bubanj stroja da se osjećaju jedinstveni i vrijedni ovih dana - pogotovo na 2.000 $ oni će biti molba za to u lipnju - ali Oluja, iz naše kratko vrijeme s njom, zvuči kao da će biti dobro vrijedno ulaganje za ozbiljne proizvođače. Video g. Linn je demo nakon pauze.

Nastaviti čitanje Synth pionir Roger Linn nam pokazuje svoj novi analogni bubanj stroja, Oluja (video)

Synth pionir Roger Linn nam pokazuje svoj novi analogni bubanj stroja, Oluja (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 16:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Roger Linn Design , Dave Smith Instruments | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar