petak, 14. siječnja 2011.

Keepin 'it real lažne: Nokia N9 ne čekati za zrele meego lansirati u Kini

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/keepin-it-real-fake-nokia-n9-doesnt-wait-for-mature-meego-to/:
Kao i kod N8 , tako da s N9. Nokijin prvi uređaj meego je široko očekuje da će biti prozvan N9 i sport-out QWERTY tipkovnica slajd, ali njegova izdužena vrijeme na tržištu dao je kineski KIRF umjetnicima priliku pobijediti Finsku sa svojim uređajem. Raščlanjivanje zajedno procurila slike i možda neke insider informacije nismo usamljen na neki lukavih ljudi su stavili zajedno iznad 14mm-tanka klizač, to opremanja s 3-inčni zaslon, prednji i stražnji-okrenut kamere, Bluetooth, WiFi, FM radio, utor za microSD kartice, dual SIM mogućnosti, a gotovo u cijelosti metalne konstrukcije. OS je neki vrsta od Symbian lookalike, a cijena je eminentno pristupačne 700 juana (106 dolara). Vi samo trebate pronaći pravo tržište štand u Shenzhenu da biste dobili tvoj.

Nastaviti čitanje keepin 'it real lažne: Nokia N9 ne čekati za zrele meego lansirati u Kini

Keepin 'it real lažne: Nokia N9 ne čekati za zrele meego lansirati u Kini prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 18:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SKOPJE, Gadget | izvor M8Cool | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar