petak, 14. siječnja 2011.

Fujitsu predstavio ESPRIMO FH99/CM, to touts kao prvi svjetski naočale bez 3D desktop

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/fujitsu-unveils-esprimo-fh99-cm-touts-it-as-the-worlds-first-g/:
Nakon što je vidio Sharp 10,6 naočale bez 3D prikaz u rujnu prošle godine, ostavili smo uvjereni da paralaksa barijera 3D tehnologija je bila daleko od toga da bude spreman za premijera vremena, a onda smo postigli za bocu aspirina. Demonstracije za Intel i Sony na CES-u ove godine pokazalo je, međutim, da se puno može promijeniti u četiri mjeseca, a nadamo se za Japan je kolektivna oka prizor koji Fujitsu ESPRIMO FH99/CM stolno računalo prati taj trend. To je zato što Fujitsu tvrdi da je prvi svjetski naočale bez sve-u-jednom, i to je zakazan za lansiranje u zemlji 25. veljače s nevjerojatnih $ 3,100 cijena oznaku. Sve to tijesto će dobiti kupci golim okom 23-inčni Full HD 3D prikaz plus top-of-the-line mogućnosti, kao što su Blu-ray disk s 3D Blu-ray podršku, 2GHz Core i7 procesor, 4GB memorije, 2TB hard disk, i dva USB 3.0 porta. Nema riječi da li računalo će zemlje Amerike, ali ako ne, Toshiba je dao naslutiti da bi mogao ispuniti prazninu s naočalama-free 3D PC vlastite strane krajem 2011 . Ipak, mi ne preporučamo gaženje vaš 3D naočale samo još.

Fujitsu predstavio ESPRIMO FH99/CM, to touts kao prvi svjetski naočale bez 3D desktop prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 07:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Crunch Gear | izvor Fujitsu.jp | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar