petak, 14. siječnja 2011.

Google Science Fair 2011 može se pohvaliti velikim imenima, velika nagrada (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/14/google-science-fair-2011-boasts-big-names-big-prizes-video/:
Prašina od sode bikarbone i poprsje van ocat, jer Google je bacanje znanost fer . To je pravo, internet gigant se izdvojili vrijeme-ccast tradicije žurno izgrađene tinejdžerski znanost eksperimenata online. Sudionici moraju biti između 13 i 18 godina i podnijeti svoje projekte (na engleskom) putem usluge Google Sites od 4. travnja. Nakon što su projekti u, panel iz stvarnog života nastavnici će odabrati 60 polufinalista. Od tamo, bazen će se suzio na skupini od 15, koji će sudjelovati u-meso sajam u Googleu sjedištem u Mountain View, CA, u srpnju ove godine. Veliki događaj je sudaca uključuju CERN je Rolf-Dieter Heuer, Google je Vint Cerf , i nobelovac Kary Mullis. Grand nagrade u tri dobne skupine će dobiti 50.000 dolara stipendije, izlet na Galapagos otoci, a neke stvari iz LEGO i Scientific American. Na drugi misli, možda sode bikarbone vulkan nije kao što je velik ideja. (Rube Goldberg-nadahnut promo video nakon skoka.)

Nastaviti čitanje Google Science Fair 2011 može se pohvaliti velikim imenima, velika nagrada (video)

Google Science Fair 2011 može se pohvaliti velikim imenima, velika nagrada (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 siječanj 2011 04:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor Google Science Fair | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar