četvrtak, 13. siječnja 2011.

Samsung GT-i9023 hits FCC: nova verzija od Nexus S s 2,4 android?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-gt-i9023-hits-fcc-a-new-version-of-the-nexus-s-with-and/:
FCC strugotine su znatiželjni tendenciju da nas pokrenu na dalekosežne napadaje nagađanja, ali nam je čuti out - mi mislimo da smo na nešto ovdje. Samsung telefon broj modela GT-i9023 samo prošao FCC s AWS 3G - T-Mobile's band. Ako nacrt uređaja gore izgleda poznato, to bi trebalo, to izgleda točno kao što Nexus S , što će se dogoditi da imaju sumnjivo sličan broj modela GT-i9020.

Evo gdje se dobiva zanimljiv, iako: njemački site BestBoyZ samo izvijestio video Nexus S u divljini prije nekoliko dana koji je tvrdio da se radi glasina android 2,4 release, i baseband verziju u O zaslon uključen tekst "i9023 . " Ovaj novi model broj također tek nedavno dobio i Wi-Fi Alliance i Bluetooth SIG certificiranja, iako nema ništa posebno zanimljivo u tim strugotine. Oh, i još jedan slučajni malčice: broj europskih trgovaca su popis i9023 već kao "Black Silver" Nexus S, tako da je moguće da je to jednostavno će se novom bojom - ali bi to zaista zahtijevati novi FCC podnošenja i broj modela? Također je moguće da Samsung je uzimanje povodu 2,4 je puštanje kao priliku za ugađanje Nexus S malo - možda dodati HSPA + za T-Mobile, nešto u tom smislu - ali u ovom trenutku, to je čista spekulacija o našim dijelu. Slobodno ispustite vaše teorije zavjere u komentarima, i dok ste na to, check out BestBoyZ je video nakon pauze.

Napomena: Vibrant 4G je dobro mislio, ali ovaj uređaj čini suviše zaobljena - on odgovara savršeno s Nexus S.

Nastaviti čitanje Samsung GT-i9023 hits FCC: nova verzija od Nexus S s 2,4 android?

Samsung GT-i9023 hits FCC: nova verzija od Nexus S s 2,4 android? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 18:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar