četvrtak, 13. siječnja 2011.

IOS 4,3 kôd otkriva novi iPhone i ipad modela, glasina mlin sugerira odbojnost prema home button

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-code-reveals-new-iphone-and-ipad-models-rumor-mill-sugg/:
Sat povijesti, ljudi. Ako kopaju dovoljno daleko u IOS koda, na kraju ćete naići iPhone3, 1, što je AT & T iPhone 4, i analogni iPhone3, 2 (tj. Verizon iPhone ). To je ništa nismo vidjeli prije, ali onda dolazi uz IOS 4,3 s pregršt novih misterija identifikatora za preziranje nagađanja - naime, dva nova generacija iPhonea (4,1 i 4,2) i tri iPads (2,1 , 2,2 i 2,3). Spekulirati sve što želite, ali ne postoji nije puno ostalo na sve što možemo reći definitivno ovdje, ali ako smo morali uzeti pogoditi, to je GSM i CDMA varijante sljedeći-gen modela (plus WiFi-samo ipad). Zanimljivo je primijetiti nedostatak "iPhone4, 3" s obzirom na još-to-biti-otkrila iPhone3, 3 je još uvijek tamo - posljednjeg člana će ikada vidjeti svjetlo dana? Izvan IOS 4,3, ali još uvijek jako puno u vezi, BGR tvrdi da je čuo iz izvora koji sljedeći iPhone / ipad će modeli izbjegavaju fizičke home button ukupno u zamjenu za novi multi-prst gestama i da zaposlenici u Cupertinu već su testiranja takve uređaje . To se čini malo više vani za nas, pet prst prikliještiti na početnu osjeća vrlo nezgrapnih. Pravi takeaway ovdje? Mi napokon mogu imati iPhone glasina da ne uključuje izvjedljiv ako ćemo glave do novog američkog prijevoznika.

IOS 4,3 kôd otkriva novi iPhone i ipad modela, glasina mlin sugerira odbojnost prema home button prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 23:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar