četvrtak, 13. siječnja 2011.

Wikipedia slavi 10. godišnjicu, co-osnivač Jimmy Wales opines na app dućana

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/wikipedia-celebrates-10th-anniversary-co-founder-jimmy-wales-op/:
Jeste li znali da Wikipediji slavi svoju 10. obljetnicu ovaj tjedan? To je, 15. siječnja! Teško je vjerovati da je 'uređuje običan čovjek' enciklopedija je oko toliko dugo ... ili možda mi smo samo dobivanje stari. Bilo kako bilo, co-osnivač stranice (i čovjek za mnoge osobne žalbi) Jimmy Wales je priliku odgovoriti na neka pitanja o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Wikipedije, i, kada je pitao o rastu pojavnost mobilne aplikacije i app dućana , dobro, Wales je imao puno za reći, uključujući modele kao što su iTunes dućan app može predstavljati opasne "chokepoint" i da bi mogli biti "prijetnja raznolike i otvorene ekosustava." On je također dodao da su mobilni uređaji u vlasništvu ljudi, i onih ljudi treba da kontroliraju svoje vlastite uređaje. Možemo vidjeti gdje Jimmy dolazi iz, na neki način - aplikacije su potpuno novi, neprovjereni način ingesting sadržaja, ali smo teško vrijeme gutanja veliko da model App Store može ugroziti slobodu interneta više nego problem, kao što su neto neutralnost. Ali, znate, ako nas lijepo zamolite, Jimmy, samo smo mogli uzeti svoje riječi za to. Hit up 'više pokrivenost' link na check out video Jimmy Wales depilacije filozofsko o rođendansku proslavu.

Wikipedia slavi 10. godišnjicu, co-osnivač Jimmy Wales opines na app dućana prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tech.Blorge | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar