četvrtak, 13. siječnja 2011.

Pioneer inženjeri Android cyclocomputer, možda podsjetiti da se zaustavi Landis doping

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/pioneer-engineers-android-powered-cyclocomputer-might-remind-la/:
Razmislite Android je dosegla svoje granice kada je u pitanju aplikacija? Razmislite ponovo. Pioneer je dočarao novi cyclocomputer , au odnosu na pretpotopni rivala dostupnih na tržištu danas, ovo izgleda kao bona fide superračunalo. To je dizajniran za montiranje na bicikl je upravljači, gdje vozači tada mogu vidjeti brzinu, ritam, srca, i moć na prvi pogled. Uređaj je projektirana kako bi lijepo igrati sa ANT + bežični specifikaciju, a to također može povući podatke iz neobavezno ručica senzora koji može biti instaliran na praćenje nečijeg pedaline snagu. Nadalje, to je opremljen GPS-om, a mi smo guessing da je glavni kandidat za trčanje Googleov vlastiti Moj Tracks app. Nema vremena stol za puštanje na slobodu, ali mi smo guessing Međunarodna Biciklizam unija imat će jedan od njih ni u kojem trenutku ... onaj koji neprestano testovi vozači za nezakonite tvari, naravno. Video je nakon pauze, ako si dolje za više.

Nastaviti čitanje Pioneer inženjeri Android cyclocomputer, možda podsjetiti da se zaustavi Landis doping

Pioneer inženjeri Android cyclocomputer, možda podsjetiti da se zaustavi Landis doping prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 13:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar