četvrtak, 13. siječnja 2011.

Volvo ruši E30 EV, tako da ne morate, ne prosuti kap baterije sok

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/volvo-crashes-e30-ev-so-you-dont-have-to-doesnt-spill-a-drop/:
Pokušajte što bi to moglo djelovati hip i mladi, Volvo je još uvijek tvrtka koja je povezana s imenom "sigurnosti", te da stvarno nije loša stvar. Demonstracije ovako pomoć da učvrsti da, uz uzimanje tvrtka veliki ponos u svom E30 električno vozilo drži se kao dobro kao što je učinio u nesreći. To je bio podvrgnut 40mph i offset, a to je moćni traže poremećeni, nema dijelova električnih vozne osobine su ugrožena. Drugim riječima: nema bateriju goo procurili i prvi responders ne bi bio zapped. Ako je to sve malo previše grozno za vas, ne bojte se: postoje puno slika lijepe E30 s nary iskosa tijelo panela, uključujući i zavirite u svoje deblo, koje ne izgledaju kao da su gotovo kao negativno utjecati na kao siromašnih Focus Electric .

Varalica pod:

Volvo ruši E30 EV, tako da ne morate, ne prosuti kap soka baterije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 07:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar