četvrtak, 13. siječnja 2011.

IOS 4,3 beta stiže za devs, donosi svirati video podrške aplikacije, osobni hotspot i prilagodljiv ipad strane prekidač (update:! video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-beta-arrives-for-devs-brings-airplay-video-support-to-a/:
Mi bih bio razočaran da otkrijete da IOS 4,2 samo da je donio svirati video podršku ugrađenoj u Apple aplikacije na iPhone i ipad, ali izgleda kao da se mijenja uskoro - Apple pravedan pošta se prvi IOS 4,3 beta, koja omogućuje da devs slati video iz aplikacije ili web stranice na Apple TV. Tu je i nova beta softvera Apple TV za testiranje out - to ne imati bilo koju verziju bilješke, tako da ne znam je li to nudi bilo kakve dodatne značajke kao dobro.

Postoji dosta nove značajke uključene u 4,3: osobni hotspot doista je uključena na iPhone, iako ona mora biti omogućen na nosač strani za rad, a ipad strani prebaciti sada se može vratiti da se usmjerenje zaključavanje, koja treba da puno ljudi jako sretni. Ipad također stječe neke multitouch višezadaćnost geste, koje su prilično zanimljive, zapravo: možete koristiti četiri ili pet prstiju patiti za početni zaslon, snažan udarac do otkriti multitasking bar, i udarac lijevo ili desno između aplikacije. Također vidimo novi FaceTime ikonu na iPod Touch, koji je lijepo, i 9to5 Mac primijetio da ipad sada podržava fullscreen IAD bannera, što je manje lijepo. Provjerite nakon pauze za brzi video ipad gestama.

[Hvala, Matt]

Nastaviti čitanje IOS 4,3 beta stiže za devs, donosi svirati video podrške aplikacije, osobni hotspot i prilagodljiv ipad strane prekidač (update:! Video)

IOS 4,3 beta stiže za devs, donosi svirati video podrške aplikacije, osobni hotspot i prilagodljiv ipad strane prekidač (update:! video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 18:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jabuka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar