četvrtak, 13. siječnja 2011.

Fujifilm's X100 hibridni tražilo demoed na video, dobiva nas sve vrste uzbuđen

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/fujifilms-x100-hybrid-viewfinder-demoed-on-video-gets-us-all-s/:
Zamislite retro-styled, Micro Four Thirds veličine kompaktni fotoaparat s optičkim tražilom. Sada zamislite da istu kameru vlasništvo prekidač koji baca sve vrste korisnih podataka u svoje osi pogleda. To je fotoaparat Fujifilm's FinePix X100 , i to tražilo je pravi. Povratak na Photokina, mockup smo naletjeli nisu imali funkcioniranje tražilo, ali sa samo dva mjeseca do 1.000 dolara beaut je pušten u divljinu Amerike, to nije previše šokantno da naši braća više na Engadget Španjolski uspio naići (uglavnom) funkcionalna jednog na CES-u prošli tjedan. Željan da svijetu pokaže točno ono što hibridni tražilo izgleda kad se zrcaljeno on i off, oni odgurnuo kameru protiv OVF i toggled novog mehanizma - to je stvarno preslatko, i to je čeka vas u video samo prošlosti break .

Nastaviti čitanje Fujifilm's X100 hibridni tražilo demoed na video, dobiva nas sve vrste uzbuđen

Fujifilm's X100 hibridni tražilo demoed na video, dobiva nas sve vrste uzbuđeni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 03:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget španjolski | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar