četvrtak, 13. siječnja 2011.

HP je Todd Bradley sve, ali potvrđuje webOS tableta za 9. veljače događaj, obećava još više uređaja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/hps-todd-bradley-all-but-confirms-webos-tablet-for-february-9th/:
Mi radimo hatar to čuti od govorljiv execs , i HP-Todd Bradley je vrlo definicija jednog u intervju proveden s CNBC tijekom CES . U raspravi vrti oko webOS, Bradley je pitao kako HP namjerava se razlikovati od ipad i poboljšati na njemu, na što je on našalio, "Ti i ja ću razgovarati o tome da se na 9. . " Ako to nije potvrda da smo konačno ćemo imati naš jednoroga od webOS tableta sljedećeg mjeseca, ne znamo što je. Čak i više ohrabrujuće je implikacija dalje u intervjuu da je HP mogao debitirao je ovaj škriljevca na CES-u, ali je odlučio napraviti otkriće u zaseban događaj kako pravilno naglasiti koliko je to odlično. Ali čekajte, ima još dobre vijesti za webOS obožavatelji: Bradley posada vidi svoj nadolazeći tableta samo kao "jednom komadu '" od povezanih iskustvo koje je tvrtka je cilj, a mi smo obećali da biti prosvijetljen o širokom rasponu od webOS uređaja 9. veljače događaj u San Franciscu, iako je nedostatak bilo kakve Palm namedrops izgleda kao da sugeriraju oni ne bi mogli nositi ime njihove kavu. Čak i ako oni nazivaju iPaq računala , mi samo želimo da ih vide već!

Nastaviti čitanje HP-Todd Bradley sve, ali potvrđuje webOS tableta za 9. veljače događaj, obećava još više uređaja

HP je Todd Bradley sve, ali potvrđuje webOS tableta za 9. veljače događaj, obećava još više uređaja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 03:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pre Središnja | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar