četvrtak, 13. siječnja 2011.

iGUGU InterneTV radi kao obećao u svom čudnom malo niše (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/igugu-internetv-works-as-promised-in-its-strange-little-niche-h/:

Prvi put smo položili na oči iGUGU je InterneTV marketinškim materijalima , osjetio nešto mi je čudno u susjedstvu. Nakon što je vidio jedinstven proizvod u akciji ipak, odlučili smo da ga malo više kredita. Za razliku od većine rješenja internet TV koji se oslanjaju na set-top box na stream sadržaj, iGUGU proizvod pokušaja da se povezivanje postojećih računala na TV lakše pomoću softvera, bežične ili žičane TV priključak, a posebno QWERTY tipkovnicu daljinski. Softver onda pruža ne-tako-lijepe TV sučelje za pregledavanje kroz bilo koju vrstu sadržaja računalo normalno mogli pristupiti on-line. Točno na svoje riječi, gledali smo video sustava igrati na ABC.com i drugih blokiranih stranica uređaje kao što su Roku okvir ili AppleTV ne mogu pristupiti. Aplikacija također omogućava korisnicima da igraju lokalne sadržaj pohranjen na računalu i agregata sadržaja u pre-naseljena "kanali", kao što su lokalne vijesti, filmova i TV emisijama. To je sve sos, ali nismo sigurni svoj vrijedan 99 dolara s obzirom na to još uvijek zahtijeva računalo za rad. Za više hitaca iz UI i uključenih komponenti pregledavati kroz galeriju u nastavku.

iGUGU InterneTV radi kao obećao u svom čudnom malo niše (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 00:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar