četvrtak, 13. siječnja 2011.

Novi Goo.gl URL shortener API omogućuje programerima trećih strana u na nemoralan zabavno da je Google URL skraćivanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/new-goo-gl-url-shortener-api-lets-third-party-developers-in-on-t/:
Just a quick note, jer znamo koliko volite API: Google je otvorio svoja URL skraćivanje usluge treće strane razvijatelja. That's right - ne samo da možete koristiti Goo.gl za generiranje QR koda , ali sada ga možete ugraditi u svoj vlastiti softver. , Kao i podršku za skraćivanje URL-a se širi, API također će vam pratiti vaš povijesti i analitiku. Kaže Ben D'Angelo je skraćivanje URL-tim: "Mogli biste koristiti ove značajke za širok raznolikost od aplikacija, omogućujući ponašanja u rasponu od auto-skraćivanje unutar Twitter ili Google Buzz klijenata za trčanje redovite poslove koji prate vaše statistike o korištenju i obrasce prometa. " Tim također radi na poboljšanju spama i malicioznih web detekciju usluge. Budući da je vlada Grenlanda čini se da malo više stabilna nego određenih Muammar al-Gaddafi, mi smo sigurni da Google ne će se izvoditi u istim problemima koji vb.ly nije (iako smo čudo ako se stvari neće promijeniti, ako Kuupik Kleist je dobio svoj čulan Ukrajinski sestra). Hit izvor link kako biste dobili kodiranje.

Novi Goo.gl URL shortener API omogućuje programerima trećih strana u na nemoralan zabavno da je Google URL skraćivanja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 23:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Google Code Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar