četvrtak, 13. siječnja 2011.

Active-i sunčane naočale lukavo hvatanje video, igra natrag na integriranom zaslonu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/active-i-sunglasses-slyly-capture-video-plays-it-back-on-integr/:
Interactive Group - isti ljudi koji su uništili naš život prošle godine sa Cyber Clean - su se vratili natrag. Ozbiljno. Tvrtka je najnoviji trik Gizmo je aktivna-i sunčane naočale, hvaljen kao planeta najmanji samostalni video i audio snimanje / uređaja za reprodukciju. Jednostavno rečeno, vi ćete dobiti set pomalo neugledan sunčane naočale (sa "polarized leće za optimalnu UV zaštitu", ne manje), sa izgrađen-in video kamera se desno uz most nosa. To je postavljen za maksimalnu potajno, i to je sposoban za hvatanje i do dva sata od low-res video, nakon što je djelo je učinjeno, korisnici zapravo može vidjeti natrag na monokularan gledatelja, ili ako je potrebno da to break down Jack Bauer- stil, možete otarasiti isječke na vašem PC ili Mac preko USB-a. Tu je i TV izlaz, microSD utor za proširenje i paketu torbica, ali vaš pogodak je jednako dobar kao i naša, kada je u pitanju cijena. Nešto nam govori svoj lokalni dućan špijun može biti više "clued u."

Nastaviti čitanje Active-i sunčane naočale lukavo hvatanje video, igra natrag na integriranom zaslonu

Active-i sunčane naočale lukavo hvatanje video, igra natrag na integriranom zaslonu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 12 siječanj 2011 21:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar