četvrtak, 13. siječnja 2011.

JVC-a 4K kamkorder inča bliže stvarnosti, uzimajući manje sve vrijeme

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/jvcs-4k-camcorder-inches-closer-to-reality-getting-smaller-all/:
Ovo svakako nije prvi 4K kamkorder na istjecati iz JVC-a stabilan , ali sigurno osjeća kao tvrtka je uzimajući dalje od fantazije i bliži stvarnosti. U HZZ prošlog tjedna, odijelo najnovije prototip je kao mali kao što smo ikada vidjeli, s tim objekt je ovdje prikazano biće sposobno za prijave isječaka na 3840 x 2160 piksela. To je jedva veća od 1080p modela već na policama trgovina, i to je opremljena novim unutrašnjim procesora koji su više od dva puta brže nego silicij koristi u poduzeću trenutni sastav. Nažalost, mi smo ne bliže učenje puštanje datum ili cijenu, ali rezultati su prikazani dolje u izvor link su nam sve vrste nade za nešto u narednih desetak mjeseci. Desno, JVC?

JVC-a 4K kamkorder inča bliže stvarnosti, uzimajući manje sve vrijeme prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 15:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar