četvrtak, 13. siječnja 2011.

ASUS Eee Pad transformatora i Slider: još jedan pogled

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/12/asus-eee-pad-transformer-and-slider-another-look/:
Sjeti se one ekscentrične ASUS Android tablete na CES? Da, to je sve malo zamagliti za nas, ali ispada oba Eee Pad transformatora i Slider samo prototipovi je napravio Internet to Bett (britanske obrazovne i tehnologije) Show u Londonu jutros, pa smo odlučili putovati zajedno da se naše ruke prljave opet . Nažalost, Transformer je malo grubo vožnje od Vegasa i ostao uspavan, ali smo još uvijek bili u stanju diviti svojim krupan tipkovnica pristati s velikim pritiskom tipke putovanja. A u slučaju da ste zaboravili, rekao je dok je također vanjske baterije koje dubl sok do 16 sati. Velikoj Britaniji kupci će vidjeti ovaj škriljevca iskakanje gore u trgovinama oko svibnja ili lipnja za 379 £ (597 dolara), a pristajanje kit za £ 100 ($ 158).

Bili smo više sreće s funkcioniranjem Slider prototip, iako je imao isti problem klizna smo vidjeli na CES. Ali ne bojte se, kao što smo bili rekli da inženjeri već su prerada mehanizam, i ovdje je u nadi da će učiniti nešto o savijanja tipkovnica kao dobro. Što se tiče softvera, nismo imali vremena isprobati sve, ali smo bili iznenađeni opće snappiness tekuće Froyo test graditi. A govoreći o kojima, nismo previše sigurni što je plan sa ASUS 'android Putokaz - iako su nam rekli na CES da Saće će se na tih tableta na pokretanje, ljudi smo se susreli danas je rekao da će biti isporučen s Gingerbread umjesto toga, pa čak i onda, nema vremenskog okvira za 3,0 nadogradnju samo još. U svakom slučaju, to je manje briga za Slider s obzirom na njegove srpnju ili kolovozu pokrenuti, a to će vas koštati težina £ 429 ($ 676).

Osim toga, obje tablete će vidjeti njihove varijante 3G u Velikoj Britaniji četvrtina nakon njihovih pokreće, ali bez obzira, to je nikada nije prerano započeti peticiju za prijevoznika za širenje ASUS tableta groznica.

Nema komentara:

Objavi komentar