četvrtak, 13. siječnja 2011.

IBM-ova superračunala Watson uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/ibms-watson-supercomputer-destroys-all-humans-in-jeopardy-pract/:
Dakle, u veljači IBM-Watson će se u službenom Jeopardy turnir-style natjecanje s titani zanimljivosti Ken Jennings i Brad rutter. To natjecanje će biti sniman od sutra, ali nadamo se da ćete to znati ako računalo stvarno može uzeti dolje najveći Jeopardy igrača svih vremena u "stvarnom vremenu" kao show airs. To će biti povijesni događaj u rangu s Deep Blue vs Gari Kasparov, i mi apsolutno će biti zalijepljen na naše sjedala. Danas IBM i Jeopardy ponudio brzo zadirkivač za koji se podudaraju sa tri natjecatelja kucati od tri kategorije brzinom svjetlosti. Nije jedno pitanje je odgovoreno pogrešno, i na kraju utakmice Watson, koji odgovara na pitanja s hladnom računalo glas, telegrafiranje njegova izvjesnost s jednostavnim promjena boje na njegovom "avatar", bio je ispred s 4.400 dolara, Ken je imao 3.400 dolara, a Brad je imao 1.200 dolara.

Dobro, "pobijediti" za silicij za sada, ali bez Double Jeopardy ili Final Jeopardy teško je reći koliko dobro će učiniti Watson u realnom utakmicu. Što je jasno je da nije glupa, i čini se kao najbolja prilika ljudi će biti zujanje u prije Watson mogu izvoditi kroz njegove otprilike tri drugi proces odlučivanja i aktivirati njegov zujalica mehanički. Dodatni plus za publiku je slika koje pokazuje tri odgovora Watson je ocijenjeno kao najvjerojatnije da će biti točna, i kako je siguran da odgovor on bira - ne znam da li će to učiniti u stvarnom TV verzija, ali svakako se nadam tako. Uvijek je lijepo znati misli procese vaše razarač. Stand by za video na utakmicu, uz intervju s Davidom Gondek, inženjer na projektu.

Update: Video utakmicu je gore, check it out nakon pauze!

Nastaviti čitanje IBM-Watson superračunalo uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!)

IBM-ova superračunala Watson uništava sve ljude u opasnost praksa krug (video!) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 14:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentiraj

Nema komentara:

Objavi komentar