četvrtak, 13. siječnja 2011.

Akai SynthStation49 pristanište / div tipkovnica kombinirani manji prijenosni od svog prethodnika

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/akai-synthstation49-dock-giant-keyboard-combo-is-less-portable/:
Vi svibanj ili svibanj ne biti upoznat s Akai ranijih ipad dock / tipkovnica kombinirani, SynthStation. Stvar je, originalni SynthStation je tipkovnica bila minijaturne, a dock je dizajnirana za iPhone - vjerojatno, tako da je istovremeno prenosiv. Pa, novi Akai SynthStation49 dodaje punu tipkovnicu, iako je očito da gubi prenosivost. Bez obzira na to, SynthStation49 omot devet MPC-jastučići stilu, posvećena pitch i mod kotača i kontrole prometa. Unutarnji audio izlaza može se pohvaliti 1/4-inch, a hardver je MIDI potporu, tako da možete koristiti tipkovnicu kao uređaj MIDI ulaz. Ovo je jedna trenutno se čeka potvrda od jabuka, pa ne možemo reći kada će biti pušten, niti imamo cijene. Hit do izvora link za više detalja.

Akai SynthStation49 pristanište / div tipkovnica kombinirani manji prijenosni od svog prethodnika prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napravite digitalne glazbe | izvor Akai | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar