četvrtak, 13. siječnja 2011.

Rovi tuži Amazon i IMDb za povredu patenata TV vodič

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/13/rovi-sues-amazon-and-imdb-for-infringing-tv-guide-patents/:

Rovi zvuči prijateljski dovoljno, no tvrtka se zove Macrovision - i sramotno DRM usluga samo tužila Amazon IMDb.com prošlog tjedna zbog povrede patenata pet vodiča TV. Patenata došao zajedno s Rovi stjecanju Gemstar, i oni pokrivaju sve, od interaktivnih programa vodiče za kupnju proizvoda na zahtjev za zakazivanje snimke iz računala - ogroman raspon koji se čini da pogoditi sve, od QVC za Xfinity TV ipad app . To vjerojatno objašnjava zašto Rovi kaže da je se bavi svima from Primijeniti na Yahoo - među svojim TV oglasi proizvoda, nedavne kupnje od poveliki video knjižnica, a sadašnji spor s IMDb, čini se da je tvrtka ozbiljna napustiti svoje DRM-a acentricni korijenje iza i kreće u internet distribuciju sadržaja.

Rovi tuži Amazon i IMDb za povredu patenata TV vodič prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 13 siječanj 2011 05:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Techdirt | izvor paidContent (PDF) , paidContent | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar