utorak, 4. siječnja 2011.

Tesla Model S ima 17-inčni multimedijski konzole, Powered by Tegra; BMW koristeći NVIDIA tech previše

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla je touting najveći svjetski centar konzola za svoj nadolazeći Model S danas: titanski 17-inčni zaslon osjetljiv na dodir powered by NVIDIA Tegra čip. Infotainment, klima uređaj i navigacija svi će se upravljati pomoću ogromne ploče dominator, dok NVIDIA hardver također će preuzeti odgovornost za vođenje 12,3-inčni LCD zaslon s instrumentima ažuriran. S obzirom Model S, kao Roadster prije njega, je sve-električno vozilo, možete očekivati energetske učinkovitosti biti prilično važno razmatranje u izboru infotainment sustava i Tesla ukazuje da se kao ključni prednost Tegra, opisujući ga kao "power-škrti." Drugi motor tvrtka spaja s NVIDIA je BMW, koji obećava da će sve njegove buduće modele za 2011 će imati koristi od Green Team GPU napajanje svoje iDrive navigacijski i informacijskih sustava. Mi ne znamo što točno GPU će se koristiti, ali je "vizualno bogatih" next-gen UI se obećao, proteže se na 1280 x 600 rezoluciju. Naći ćete i priopćenja za tisak nakon pauze.

Nastaviti čitanje Tesla Model S ima 17-inčni multimedijski konzole, Powered by Tegra; BMW koristeći NVIDIA tech previše

Tesla Model S ima 17-inčni multimedijski konzole, Powered by Tegra; BMW koristeći NVIDIA tech previše prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 10:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar