utorak, 4. siječnja 2011.

Clickfree Wireless ima pristup Time Capsule, automatizira backupom preko WiFi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/clickfree-wireless-takes-the-time-capsule-approach-automates-ba/:
Umoran od napajanja ide kiselo u vašem Time Capsule? Pridružite se gužva. Clickfree je stvaranje svoj godišnji HZZ-a uvođenje je danas iz Las Vegasu, a za one upoznati s navedenim Apple proizvoda, da ćete shvatiti kako točno Clickfree Wireless djela. Jednostavno rečeno, to je HDD-unosi kutija s 802.11n radio u roku, i to je osmišljen kako bi automatizirati backup neograničenu količinu Mac ili PC računala bez žica god. Vrsta. I dalje ćete trebati da ga priključiti izravno u svakom stroju ste nadajući se da će duplikat kao početni backup se odvija, ali nakon toga, sve postavke će se naći i konfigurira, i sve buduće sigurnosne kopije će se dogoditi bez žica. Nažalost, samo dva modela su dostupni na pokretanje - 500GB okvir za $ 179, i 1TB jedinica za 249 $. Ako ste više od jednog stroja u svojoj kući, vjerojatno ćete morati čekati za veći kapacitet jedinice za površinu kasnije u trećem tromjesečju, ali hej, barem oni na putu.

Nastaviti čitanje Clickfree Wireless uzima Capsule pristup vrijeme, automatizira backupom preko WiFi

Clickfree Wireless uzima Capsule pristup vrijeme, automatizira kopije preko WiFi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar