utorak, 4. siječnja 2011.

HSTi debija StreamStick WiFi Dongles za video na zahtjev

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/hsti-debuts-streamstick-wifi-dongles-for-video-on-demand/:
Je li slučajnost da je "potok" i "ekstremnim" su takve slične zvučanje riječi? Dovoljno je pogledati na totalno radikalni dude koje je kavane sve više HSTi's CES štand i odlučite za sebe. Nastavno na prošlogodišnji Wireless Media Stick , StreamStick je bežični prijemnik usmjerena na proizvođača koji će im omogućiti da daju medijski streaming iz posvećen uređaja na bilo koji broj USB port-packin 'TV, DVD / Blu-ray playera, igra konzole, i set top box, preko WiFi-. Za krajnjeg korisnika, to znači da kada priključite USB stick u TV, streaming primjerak Troll 2 samo iznajmljuje iz Amazon (na primjer), pojavit će se kao datoteke koje možete kliknuti na i igrati, kao da je lokalno pohranjene. "StreamStick", kaže predsjednik i CEO Ramesh Uppal ", omogućuje pružateljima sadržaja, bilo koje veličine, za pristup mnoštvu medijskih igrača, eksponencijalno povećava njihovu korisničku doći dok ostvarivanju nove izvore prihoda koje oni inače ne bi imati." A znamo koliko volite prihode! Provjerite PR nakon pauze za sve gnjidama istrajan-.

Nastaviti čitanje HSTi debi StreamStick WiFi Dongles za video na zahtjev

HSTi debija StreamStick WiFi Dongles za video na zahtjev prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 10:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar