utorak, 4. siječnja 2011.

Verizon teases 'paket android-based LTE potrošača uređaja' ovaj tjedan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/verizon-teases-suite-of-android-based-lte-consumer-devices-thi/:
Iznenađeni? Ne, ni mi - Verizon's LTE-based android smartfone su curi kao slatko, Cortex-A8 sita da su za nekoliko tjedana sada - ali Big Red je korištenjem jači jeziku nego ikada prije reći da možemo očekivati više Android uređaja trčanje na Verizon's svježe LTE mreže ovdje na CES ovaj tjedan. Naime, u priopćenju se navodi da "tvrtka će također ponuditi doušnik zaviriti u paket android-based LTE potrošača uređaja" na svojoj 6. siječnja događaj ovdje na show, ponavljajući Twitter zadirkivači prošlog mjeseca - ali s ključnim dodatak riječ "suite", što znači da nadam se da ćemo imati LG , HTC , Motorola i Samsung (barem) do igračaka sa strane puta ovog tjedna je out. Stay tuned, ljudi. Slijedite pauzu za kratki press release.

Nastaviti čitanje Verizon teases 'paket android-based LTE potrošača uređaja' ovaj tjedan

Verizon teases 'paket android-based LTE potrošača uređaja' ovaj tjedan prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 09:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar