utorak, 4. siječnja 2011.

Kodak EasyShare uvesti Touch, Mini i športa kamere, razigranih i Playsport kamkorderima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-intros-easyshare-touch-mini-and-sport-cameras-playfull-a/:
Stvari su samo uzimajući u tijeku ovdje na CES u Las Vegasu, a Kodak je na ruke kako bi se služiti svoj najnoviji smorgasbord optičkih blaga. Bez dodatnih teškoća, omogućuju nam da vam predstaviti EASYSHARE Touch - 149,95 dolara nudi s tri-inčni Kapacitivni touchpanel, posvećen video zapis gumb, 14 megapixel senzor, 5x Schneider-Kreuznach leća i HDMI izlaz. Dalje se je 99,95 dolara EASYSHARE Mini, opisan kao Kodak najmanja kamera još. To je "oko veličine kreditne kartice", nudi 3x širokokutni optički zoom objektiv, ugrađeni ispred ogledalo (znate, za one slavne autoportret sjednice), senzor deset megapiksela i 2,5-inčni stražnji LCD. Kretanje desno uz, tu je 79,95 dolara EASYSHARE Sport, koji je odjeću prvi vodootporan kameru koja može ići i do deset metara pod vodom bez većih posljedica. Također će slegnuti ramenima od prljavštine i prašine, a snapping 12 megapiksela metak i da ih pregleda na 2,4-inčni LCD. Sashaying preko video carstvo, tu je 149,95 dolara razigranih kamkorder, koji touts Ultraslim dizajn (to će "stati u džep vaše skinny jeans", prema posebnim K), 1080p snimanja i nepogrešiv gumb 'Dijeli' da biste dobili vaše snimke na YouTube ili društvenu mrežu bez izgubljenog vremena.

Tvrtka je također koristi HZZ kao prilika za pokretanje nove generacije svojih Playsport video kamera, s ovim 179,95 dolara model biti vodootporan do deset metara, otporan na udarce, prašinu i sposoban prijavom isječaka na 1080p. Također možete ugriz fotografija u pet megapiksela, a koji su prethodno spomenuti gumb 'Dijeli' predvidivo je tacked na tu kao dobro. Govoreći o izmjenama, Pulse digitalni okvir za fotografije također se vidi blagi osvježiti, s tim, na raspolaganju u 7-inčni (129,95 dolara) i 10-inčni (199,95 dolara) veličinama. Pridošlice dodati mogućnost da se izjasni na slikama koje primate od prijatelja i obitelji, s našim omiljenim određenim odgovor biti "Takav KODAK trenutak!" Ozbiljno. Oh, i ti također imaju ukorijenjen aktivnost senzor koji se okreće okvir od kada hoda, te ga vraća u život kada se ponovno pristup. Konačno, ESP C310 sve-u-jednom pisač će se prodavati za 99,99 dolara, no do sada, kao što možemo reći, Kodak radije veličati vrline njegova rukopisa za uštedu sposobnosti nego bubanj se interes u rezanje-rub lice zalazak. Daljnje pojedinosti se mogu uočiti u punom izdanju nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kodak EasyShare uvesti Touch, Mini i športa kamere, razigranih i Playsport kamkorderima

Kodak EasyShare uvesti Touch, Mini i športa kamere, razigranih i Playsport kamkorderi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar