utorak, 4. siječnja 2011.

HTC HD2 dobiva metak u meego, još uvijek pati od napuštanja pitanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/htc-hd2-gets-a-shot-at-meego-still-suffering-from-abandonment-i/:
Loše HD2 , to nikada ne bi mogao znati što je život (legitiman) Windows 7 Telefon slušalicu , i umjesto toga održati uvreda za pijuk nakon hack - slouching natrag na predgrađe svoje Windows Mobile 6.5 kao default samo predah. Pa, ovdje je još jedan shovelful srama: meego 1,1 prenesen na telefon, i to izgleda prilično snazzy. To traje oko kao i sve radi meego sada (što znači: jako loše), ali mi vidjeti neke obećanja u ovaj OS kao deliciously otvoren Android alternativa, a osnovni sučelje izgleda vrlo udoban na HD2 je ispred-of- svoje vrijeme ogroman ekran. Check out video meego u akciji nakon prekida. Ako slušati vrlo pažljivo možete čuti zvuk HD2 plača velike, šarene suze.

[Hvala, Alija]

Nastaviti čitanje HTC HD2 dobiva metak u meego, još uvijek pati od napuštanja pitanja

HTC HD2 dobiva metak u meego, još uvijek pati od napuštanja pitanja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 21:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink My Nokia Blog | izvor Visoki sadržaja kofeina | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar