utorak, 4. siječnja 2011.

OnLive pretvara u Vizio VIA Plus app, predodređen za televizore, tablete i telefoni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/onlive-turns-into-vizio-via-plus-app-destined-for-tvs-tablets/:
OnLive MicroConsole je jedan od načina da se vaš streaming igra popraviti, ali ovdje dolazi Vizio s još četiri - televizijske kuće jeftino samo otkrio da su oni potpuno novi VIA Plus HDTV i Blu-ray playera (kao da je VIA Tablet i VIA Telefon ) će doći s OnLive na brodu. Unatoč trčanje kao internet app na vrhu postojećih Vizio hardver, mi smo rekli usluge podržat će punu 1080p rezoluciju, stereoskopski 3D slike, a OnLive-a niske latencije bežični gamepads previše - kao što je Vizio jedinice očito će podržati IEEE 802.15.4 . Dok je žiri je još uvijek na OnLive kada će zapravo biti glumiti na zaslon osjetljiv na dodir , CEO Steve Perlman kaže da su neke igre su prilagođene za podršku dodir upravo sada, i da tablete koje podržavaju kontroleri vanjski igra se također može koristiti OnLive normalno. Također smo dobili još dobrih vijesti za gužve kućnog kina, kao i OnLive je potpisao ugovor sa SRS, donosi 5.1-kanalni surround zvuk kao besplatno ažuriranje svih OnLive korisnicima početkom iduće godine. Jer nema ništa sasvim kao vlasništvo uši bombardiraju sa svih strana s digitalnim eksplozija. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje OnLive pretvara u Vizio VIA Plus app, predodređen za televizore, tablete i telefoni

OnLive pretvara u Vizio VIA Plus app, predodređen za televizore, tablete i telefoni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 08:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar