utorak, 4. siječnja 2011.

Sigma konačno donosi 'profesionalnog razreda' VXP video skaliranje potrošača kutije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/sigma-finally-brings-professional-grade-vxp-video-scaling-to-c/:
Nakon kupnje se Gennum i VXP video tehnologija obrade povratak u '08 , Sigma Designs je napokon uspio žlica za cipele svoje "stručne ocjene" skaliranje (prethodno Sen u visoke cijene kutije od Kaleidescape i Mark Levinson ) u čip namijenjen potrošača set-top kutije. SMP8910 system-on-chip tvrdi da imaju dovoljno snage za sve vrste na vrhu prijave ili middleware, dok VXP obrade čisti video dovoljno dobro za to da tvrde Netflix potoci kvalitetnije nego na natjecanje hardvera i smanjene sjene na 3D sadržaj. Mi ćemo morati zapravo vidjeti čip na radu u Blu-ray player, IPTV okvir ili sličan uređaj da sudi svojim mogućnostima za sebe, ali ako to je bio dovoljno dobar da bi neki ljudi smatraju 4.000 dolara DVD player i dostupan je za više razumno cijeni aplikacije, onda smo svi uši.

Nastaviti čitanje Sigma konačno donosi 'profesionalnog razreda' VXP video skaliranje potrošača kutije

Sigma konačno donosi 'profesionalnog razreda' VXP video skaliranje do potrošača kutije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 04:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar