utorak, 4. siječnja 2011.

Kinect hack ti se pretvara u bušenje, mašući MIDI kontroler (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/kinect-hack-turns-you-into-a-punching-waving-midi-controller/:
Ako ste u potrazi za strašan, nepraktičan način da glazbu s vašeg računala (a tko nije?) Molimo vas da obratite pozornost na sljedeće Kinect hack. Shinect, umotvorina YouTube korisnika pod nazivom Shinyless, koristi za otkrivanje pokreta za vas pretvoriti u MIDI kontrolera! Struja provedbu daje operateru dvije virtualne jastučići koji se može aktivirati stare Jersey Shore šakom pumpe - a ako to nije dovoljno, zvuk može biti pitchshifted za podizanje / spuštanje drugu ruku. Prilično slatko, zar ne? Ova stvar koristi OpenNI , i dok je on pokazujući koristeći FruityLoops to bi trebalo raditi s bilo kojim MIDI uređaja. Stvari su prilično rough'n spremni u ovom trenutku, iako je on obećava velike stvari u budućnosti. U međuvremenu, check out dokaz-of-concept u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Kinect hack vas pretvara u bušenje, mašući MIDI kontroler (video)

Kinect hack ti se pretvara u bušenje, mašući MIDI kontroler (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 17:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kinect Hacks | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar