utorak, 4. siječnja 2011.

Kodak dodaje Quick Komentiraj opciju, aktivnost senzor za osvježeni Pulse digiframe

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-adds-quick-comment-option-activity-sensor-to-refreshed-pu/:
Mi smo bili govori puno o drugoj generaciji hardvera na CES ove godine, ali to nije samo Intel i AMD koji su otkrivajući njihov sljedeći iterativni korak ka potrošača džepovima. Kodak otkrio planove za ažuriranje svojih impulsa digitalni okvir za fotografije - znate, onaj koji može primati slike preko svojih vrlo vlastiti e-mail adresu - s novim Quick komentare značajka plus aktivnost senzor koji uključuje zaslon isključen kada nema humanoidi su se kreće o ispred njega. To ne izgledaju kao da ćete biti u mogućnosti da autor svoje komentare kada reagirati na pošiljatelju svoje najnovije pic, iako ćete biti u mogućnosti da komuniciraju putem izbor raskošnih pre-konzerve proklamacije poput uvijek popularnih "OMG!" i sve svestran "LOL!" Novi Pulse će stići u proljeće, koštalo 130 $ za 7-inčni raznolikost ili $ 200 za svoj 10-inčni SKU. Preskoči prošlosti pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje Kodak dodaje Quick Komentiraj opciju, aktivnost senzor za osvježeni Pulse digiframe

Kodak dodaje Quick Komentiraj opciju, aktivnost senzor za osvježeni Pulse digiframe prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 08:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar