utorak, 4. siječnja 2011.

Iomega Osobne Cloud uređaji ugostiti svoje podatke, a ne na vodenu paru

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
Konačno, novi okus Iomega da EMC fanboys mogu naći ukusan. Veća tvrtka troši manje natrag u 2008 i, dok smo vidjeli mnogo proizvoda od tada, nitko zapravo su donijeli dva zajedno kao novi osobni oblaka izdanje Home Media Network tvrdih diskova. U teoriji, svejedno. Ideja je da je to pametan NAS , stvaranje vlastite male lisnato i hosting Vaših podataka za opće dostupnosti, ali izbjegavajući " bezbrižan računanje "prokletstvo zadržavanjem kontrolu nad vašim podacima. To, naravno, će igrati lijepo sa novim Iomega TV i, ako kupite dvije stvari, možete imati jedan obavljati automatizirani daljinski backup na drugu. To je vrsta osobina koje bi trebao napraviti uske-proračunom IT manager's uši kočoperiti gore. Kako uske? Prva dva modela Iomega's Home Media Network tvrdog diska Cloud izdanje uređaji pokrenuti ovaj mjesec: 1TB za 169,99 dolara, a dva puta da je za 229,99 dolara.

Nastaviti čitanje Iomega Osobne Cloud uređaji ugostiti svoje podatke, a ne na vodenu paru

Iomega Osobne Cloud uređaji ugostiti svoje podatke, a ne na vodenu paru prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 11:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar