utorak, 4. siječnja 2011.

Turtle Beach dodaje dva radija, glas morphing na 7,1 uho Force PX5 gaming slušalice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/turtle-beach-adds-dual-radios-voice-morphing-to-7-1-ear-force-p/:
Čujte to? To je zvuk od milijun novih proizvoda uvode ovdje u Vegasu ... u blistavim 7,1 Dolby surround zvuk, ne manje. Turtle Beach je upravo najavili svoje nove admiralski brod uređaj, za uho Force PX5. Dizajniran za uporabu sa Sony's PlayStation 3 (ali savršeno upotrebljiv sa Xbox 360 ili bilo koji drugi audio izvor), ovo ovdje gaming slušalice je bežična u prirodi i tvrtka prvi ugraditi dual radio - jedan za surround zvuk, a drugi za razgovor na PlayStation Network putem Bluetootha. Osim toga, BT značajka može se koristiti prihvatiti mobitel pozive ili slušajte audio stream, a ako vam je potreban bilo više razloga za ulaganje, ona također podržava glasovne morphing. Čuli ste pravo - to može biti programiran da se prikrije igra glas, što je djelomično strašan, a dijelom najgora stvar ikad dogoditi na online chat. Hop na prošlost pauze za puni značajku popisa, i potražite ovaj jedan na zemlji u proljeće za 249,95 dolara.

Nastaviti čitanje Kornjača Plaža dodaje dva radija, glas morphing na 7,1 uho Force PX5 gaming slušalice

Turtle Beach dodaje dva radija, glas morphing na 7,1 uho Force PX5 gaming slušalice prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar