utorak, 4. siječnja 2011.

Best Buy's Buy Back program će vam omogućiti da trgovina u starim heklati za novim hotness

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/best-buys-buy-back-program-will-let-you-trade-in-old-tat-for-ne/:
Best Buy je lukav zanat za novu godinu je naizgled je otkrio BGR 's tipstera. Prema tim izvorima znanja (i papirologiju što ste prošli zajedno), Best Buy namjerava razviti novi otkupiti Program, koji će jamčiti dano trade-u vrijednosti za svoje gadgete, ovisno o tome koliko su stari. Dakle, bilo koji laptop, tableta, ili smartphone kupiti od prodavača će biti tradeable za 50 posto originalne cijene u roku od šest mjeseci od kupnje, 40 posto prije prve godine prođe, 30 u 12 - do 18-mjesečnom razdoblju, ili 20 u umiranje žar dvije godine vlasništvo razdoblju. To je prilično težak amortizaciju, a vi ćete morati platiti up-front naknadu da se upisuje u program, ali hej, ako vam nadograditi kao lud, možda postoji neki način da ovaj financijski atraktivan prijedlog za potrošača. Možda ... iako vjerojatno nije.

Best Buy's Buy Back program će vam omogućiti da trgovina u starim heklati za novim hotness prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 21:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Boy Genius Report (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar