utorak, 4. siječnja 2011.

Silicij nanoscoops kombinirati Li-ion energije s supercapacitor snage, bi vaš električni automobil ići vroom

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/silicon-nanoscoops-to-combine-li-ions-energy-with-supercapacito/:
Gledaj, mi ne znamo puno o "znanosti". Mi znamo da je kontroverzni predmet, a mi uvijek pokušati kormilariti jasno od koje vrste hot-button-pitanje stvari. Ipak, "znanost" može učiniti neko dobro u svijetu, znate, sada i onda. Neki "znanstvenici" na Rensselaer Polytechnic Institute se dogodilo na "strain-stupnjevane ugljik-aluminij-silicij nan oscoop anode" (što god to značilo) koji u osnovi objedinjuje prednosti dugotrajnih Litij-ionska s supercapacitor je brza vatra oomph - - zajedničku temu , ali bez sumnje plemenite jedan. Naime, Li-ion je super (i uvijek poboljšanje ) Wh / kg i supercapacitor velikih W / kg. Sada, ne pitajte nas kako - opet, "znanost" - ali ishod bi trebao biti brži za punjenje i boljom izvedbom električnih automobila, koji se još uvijek može upravljati dobar iznos kilometraža. Nadajmo smo dobili više spektakularne eksplozije prijenosna računala kao strani bonus.

Silicij nanoscoops kombinirati Li-ion energije s supercapacitor snage, bi vaš električni automobil ići vroom prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 06:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Green Car Kongres | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar