utorak, 4. siječnja 2011.

Garmin StreetPilot app ne turn-by-turn na iPhone i ipad za 40 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/04/garmin-streetpilot-app-does-turn-by-turn-on-the-iphone-and-ipad/:
Kada Garmin ograničiti svoj hardver partnerstvo s Asustek je krajem prošle godine, morali ste znati tvrtka će napraviti comeback na mobilni ispred na neki oblik, način ili oblik. Od danas, na iPhone i 3G ipad i dobiti posve novu StreetPilot app, koji košta $ 39,99 i pruža vam turn-by-turn navigaciju sa dečki koji bi im žive od stvari. To potkopava TomTom je 49,99 dolara nudeći za IOS, a nudi u realnom vremenu podataka o prometu, glasovne naredbe, traka pomoći, adresar integracije, tako da možete ploviti izravno na vaš prijatelji 'adrese, i višezadaćnost podršku. to izgleda kao prilično opsežan dio premije navigacijskog softvera, koji, ako je prethodni glasine medvjed van, treba slijetanje na BlackBerry uređaje te uskoro. Skoči prošlosti pauze za press release.

Nastaviti čitanje Garmin StreetPilot app ne turn-by-turn na iPhone i ipad za 40 dolara

Garmin StreetPilot app ne turn-by-turn na iPhone i ipad za 40 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 4 siječanj 2011 11:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar