srijeda, 10. kolovoza 2011.

Meizu MX sada cilj za kraj-od-rujna lansirati, dolaze u dual-core i quad-core okusa

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/meizu-mx-now-aiming-for-end-of-september-launch-coming-in-dual/:
Nismo očekivali da će čuti ništa o Meizu MX tako brzo, ali kao i uvijek, izvršni direktor Jack Wong voli iznenađenja. Ranije danas, naš glavni čovjek tiho spomenuo na svom forumu da je njegov predstojeći 4-inčni Android telefon će sada biti porinuće u Kini krajem rujna (oko isto vrijeme kao i sljedeći iPhone događaj ?), što znači da neće morati pričekati kraj godine . Što je još zanimljivije, međutim, da će biti dva MX varijante: 16GB verzija dolazi sa dual-core čip, a 32GB verzija će sportski quad-core zvijeri.

Iako sve zvuči kicoš, nismo posve sigurni koji quad core čip dobiva se milovati sa MX sljedećeg mjeseca, kao Samsung (poznati prijatelj od Meizu), Qualcomm , pa čak i ARM se ne očekuje quad core čipovi do 2012 najranije , dok je Nvidia Kal-El je zbog debi u tablets samo ovaj mjesec . Pa, naći ćemo se u nekoliko tjedana. Kao što je za odmor, Jack je također potvrdio da će i dalje imati MX izmjenjivi stražnji poklopac, iako je sada ćete sportu micro-USB priključak, umjesto starenja mini-USB priključak - hrabar potez u zemlji u kojoj potonji je još uvijek se obično koriste. U svakom slučaju, za sada, uživati ​​u najnovijim serije MX patenta crteža u galeriji ispod.

Nema komentara:

Objavi komentar