srijeda, 10. kolovoza 2011.

Apple Blokovi Prodaja Samsung Galaxy tab 10,1 u EU, Motorole Xoom Sljedeća?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fS5l-x6SR7k/:
Samsung-Galaxy-Tab-10.1_1

Povratak u travnju , kada je tek hrpa oštre riječi i začarani prijetnji , govedine između Samsung i Apple je prilično zabavno. No, stvari su samo smiješne dok netko strada, a ovaj put to je Europu koja će osjetiti bol. U neprestan TIFF sa Južna Koreja-temeljen Samsung, Apple je osvojio privremeni nalog za blokiranje prodaje Galaxy tab 10,1 u cijelosti Europske unije, minus Nizozemskoj.

Što je čudno je da je Samsung čini se da nije imao pojma niti je to bilo ide prema dolje sve dok nije bilo prekasno. Naime, kako je dobio "bez sluha ili prezentaciju dokaza iz Samsung", navodi se glasnogovornik Samsunga, Kim Tita, koji je potvrdio s Bloomberg . Očito je to prilično normalno u Njemačkoj - Tužitelji su samo mora dokazati da je povreda dogodila se zapovijed valjanje, ili prethodni ili trajno, bez zahtjeva obavijestiti drugu stranku. Međutim, sud je često samo daje preliminarnu sudsku zabranu (kao što je ovaj) kad se vjeruje da naknadno trajno zapovijed bit će dodijeljena, kao dobro. Ako to nije i Apple gubi, Cupertino-based tvrtka će zasigurno duguju štete Samsung.

Prema njemačkim vijestima DPA , nalog je u cijelosti odnosi na dizajn i pravo intelektualnog vlasništva, a ne softver ili hardver se odnose na patente. Apple je jasno mnogo prije nego što siđe u Europi koja nije bila zadovoljna s izgled i dojam GalTab 10,1, pa čak i otišao toliko daleko da kažu ovi kopiraju Apple stilu pakiranje, previše. Riječ "ropski" padne na pamet. No, tu još uvijek malo luč nade za naše europske prijatelje koji ste upravo bili umiranje za igranje okolo sa Samsung 10-inčni škriljevca. Galaxy tabs Još uvijek na lageru će se nastaviti prodavati do trenutnog inventara je otišao. Dakle, ako vam je potrebna jedna, samo ostavite sada. Nemojte ni držati čitanje.

To mislim ... Go!

U svakom slučaju, Samsung je odgovorio na zapovijed, obećavajući da će "djelovati odmah braniti naše prava intelektualnog vlasništva kroz tekući sudski postupak u Njemačkoj, te će i dalje aktivno braniti ta prava u cijelom svijetu. [Mi ćemo] poduzeti sve potrebne mjere kako bi Samsung inovativne mobilne komunikacije uređaji su dostupni kupcima u Europi i diljem svijeta. "

U međuvremenu, čini se da Apple su se preselili na još jedan natjecatelj, izvješća SlashGear . Motorola i Apple su isprepletena u parnici za posljednjih nekoliko mjeseci, ali tek nakon kopanje u Galaxy tab vijest je da je otkrila da je Apple već je uložio žalbu u Europi o dizajn Honeycomb pogon Xoom. Budući da Samsung nije imao pojma injuncti

Nema komentara:

Objavi komentar