srijeda, 10. kolovoza 2011.

TabCo odgovara na vaša pitanja tablet s više pitanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/tabco-answers-your-tablet-questions-with-more-questions/:
Kako razlikovati vaše tablet u već jako natrpan tržišta? Pa, možete jednostavno pokrenuti najbolji uređaj vani - ili ste mogli ukrcati se na otajstvo kampanje, odgovarajući na znatiželjna svjetina s lukav odgovor. Tko je iza TabCo tablet tvrdi da su učinili oboje. Tvrtka, dosad najpoznatiji po nizu befuddling YouTube video je postavljen da bi puno otkrivaju u ponedjeljak. U međuvremenu, predstavnik je poduzeo kako bi GDGT odgovoriti na pitanja o proizvodu - vrsta. Postoje bitova i komada informacija rasutih tu i tamo, ali odgovori su uglavnom da ne pokušava "pokvariti" ništa, slijedi obećanje da više neće biti otkrivena 15. kolovoza.

Evo što je tvrtka će reći, počevši od najjednostavnije prvi: TabCo je kratica za "tablet tvrtke", poslovni skup za pokretanje nove tablet u SAD-u ovog mjeseca, nakon čega slijedi roll out u nekim europskim zemljama dolaze rujna. Tvrtka neće reći je li proizvod je pokrenut neki verzija Android, ali je obećao da, bez obzira na OS, to je konačni oblik proizvod će "ponuditi novi način za interakciju s uređajem," uključujući i "prediktivni sučelje "koja očito ne zna ono što želite tražiti i kupiti prije nego što ga reći. tablet Ima SD utor, 3G i WiFi, i "jedinstven" fizički dizajn i razlučivost. Nema 3D ili HTC Flyer stilu olovkom funkcionalnosti na stvar, no. Oh, i kvalitetu izrade? TabCo kaže da je "kao dobro ili bolje nego Nokia i Apple uređaje."

Dakle, što je to? Novi tablet od ljudi koji je donio vam tabasco liniju vruće umake? Veliki Improvizirana Svugdje stilu podvala? Stvarni, znate, tablet? Puno i puno virusnih tipa videa za međunarodnu tablet mystery nakon pauze. I slobodno spekulirati svoj utrobu u komentarima

Nastaviti čitanje TabCo odgovara na vaša pitanja tablet s više pitanja

TabCo odgovara na vaša pitanja tablet s više pitanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 11:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GDGT | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar