srijeda, 10. kolovoza 2011.

Hands-on sa zapaliti Reader Cloud: može zamijeniti izvorni app ipad?

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:

Amazon je napokon pokrenuo web-based verziju svoje zapaliti čitatelju, omogućujući korisnicima da pročitate njihov zapaliti kupovine na bilo kojem uređaju s web-pregledniku, bez potrebe za preuzimanjem poseban softver. Web-based čitača, zove zapaliti Oblak Reader, sport i online i offline modu, pa čak i može sinkronizirati vaše zadnje stranice čitati (između ostalog) preko zapaliti uređaje. No, dok zapaliti Oblak Reader mogu koristiti gotovo bilo tko, to je jasno da je dizajn u velikoj mjeri je napravljen za ipad, čime Amazon na sidestep Apple u app sadržaja ograničenja , pa čak i ponuditi ipad-friendly zapaliti Store nije mogao provesti u izvorni iOS cca.

Budući da sam strastveni čitač knjiga Kindle na moj ipad, dao sam novi HTML5-based čitača spin na toj platformi vidjeti kako se razlikuje od domaćih zapaliti app. Nakon prijave putem read.amazon.com (koji se može pristupiti iz preglednika, ipad ili ne), Amazon vas upozorava da ćete morati odobriti web aplikaciju da proširi svoje lokalne baze podataka veličine do 50 MB, tako da možete preuzeti i pohranjivati ​​knjige za offline čitanje. Ako ste zabrinuti o prostoru, ne morate spremiti knjiga izvanmrežno, možete ih pročitati izravno iz "oblaka", tako dugo dok imate internetsku vezu. Međutim, kao i većina zapaliti korisnici mogu posvjedočiti, ima dosta vremena u kojem ste vjerojatno pronaći sebe u raspoloženju za čitanje, ali bez veze, vlak, plaže, tijekom nestanka struje, tako da je odsutan trenutno značajka je definitivno plus.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar