srijeda, 10. kolovoza 2011.

T-Mobile promjene mišljenje o niskim korištenja, "Ne prestar" Podaci

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dItqlwkN7Lw/:
200mb

T-Mobile korisnici dobivši vrlo malo kilometraža od svoje ne prestar podataka planova: a svi oprezni da ne koristite riječ "neograničeno", T-Mobile je pristup i dalje dopustiti korisnik jesti halapljivo koliko podataka kao što su htjeli tako dugo dok oni nije um (prilično drastičan) smanjenje brzine.

Na 200 MB i 2 GB, T-Mobile smartphone podataka slojeva izgledati poznato , ali ne prestar trik pruža korisnicima najbolje od oba svijeta: kata podataka cijena i nesputanog korištenja.

Zapravo, dopustite mi da preformulirati: Ne prestar trik je korisnicima najbolje od oba svijeta. Prema izvješću iz T-MoNews , T-Mobile će vrlo uskoro biti promjena smislu njihove 200 MB značajke za prijenos podataka. Umjesto da kupci i dalje koristiti svoj podatkovne veze na smanjenim brzinama, T-Mobile se vraća na klasičnu prestar naknadu modela.

Ubuduće, Classic plana korisnici će biti terećeni za overages na $ .10/MB, s preljevom od naplate na 30 $. Kupci sa Vrijednost planovi će se morati nositi s istim, osim za najviše prestar zadužen za 35 dolara.

Razlog? Navodno, zahtjev za 200 MB značajka je "premašio T-Mobilea očekivanja" i oni će biti povratak na punjenje prestar pristojbe s početkom 13. kolovoz. Nema riječi, ali o tome je li T-Mobile drugi ne prestar podataka planovi će doživjeti istu sudbinu, ali to je sigurno nešto za držati tvoj oči peeled za sve isti. Brinuti ne, postojeći T-Mobile korisnicima: ukoliko imate mogućnost trenutno, onda ćete biti u grandfathered u doglednoj budućnosti. Ako ste bili planira skočiti na T-Mobile bandwagon, vi svibanj želite to učiniti uskoro, prije ovog posla ide put Dodo.




Nema komentara:

Objavi komentar