srijeda, 10. kolovoza 2011.

Nintendo objaviti jarko crvena 3DS konzole sljedećeg mjeseca, sunčane naočale nije uključen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/nintendo-to-release-flame-red-3ds-console-next-month-sunglasses/:
Bolje prašinu svoje najfinije par nijansi, jer je ova jarko crvena Nintendo 3DS je na putu u Ameriku. Konzole, koja je pokrenula ranije ovog ljeta u Japanu kao Red Flare , bit će u prodaji idućeg mjeseca (uz novi Star Fox 64 3D igre), pridružio 3DS postava koja već ima Cosmo crna i Aqua plava. Tvrtka će također biti izdati dvije nove igre ove sezone - Super Mario 3D Zemlja je u studenom i Mario Kart 7 u prosincu - u nadi da će uklanjati svoje razočaravajućih zarada Q2 izvješća s jakim odmor kampanju. Samo vrijeme će reći hoće li ili ne to je bilo utjecaja na Nintendo je dno crta, ali ako ste zainteresirani za dodavanje dodir Santa poput bodriti na božićno doba igranja sezone, možete dograbiti jarko crvena konzole, 9. rujna, za 170 dolara . Više informacija u punom PR, nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nintendo objaviti jarko crvena 3DS konzole sljedećeg mjeseca, sunčane naočale nije uključen

Nintendo objaviti jarko crvena 3DS konzole sljedećeg mjeseca, sunčane naočale nije uključen prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 09:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar