srijeda, 10. kolovoza 2011.

Samsung Galaxy R službeno najavljen za Europu i Aziju, nitko ne čudi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-r-officially-announced-for-europe-and-asia-nobod/:
Taj Samsung Galaxy R smo čuli? Yep, to je pravi. Nije da je mnogo iznenađenje za nas, s obzirom da smo vidjeli procurila pritisnite čini, pa čak i četiri-minutni video o uređaju, no Samsung i NVIDIA napokon povezan zajedno dati "otajstvo telefon" svoj službeni blagoslov. Evo mršav: Galaxy R će kuću 1GHz Tegra 2 CPU, 4,2-inčni WVGA (800 x 480) Super Clear LCD, dvostruki 5MP / 2MP kamere u stražnji i prednji (respektivno), a Gingerbread sa Samsung TouchWiz UI . Telefon je već dostupan u Švedskoj Galaxy Z , ali je konačno na putu da dijelove Europe i Azije (uključujući i Kinu). Nema riječi o ako ili kada se može planirati na viđenje R u Sjevernoj Americi, ali je vjerojatno da lansiranja će brzo biti zaklonjen svojim starijim bratom, Galaxy S II , ako je napravio jedan nastup. Pun press release i demo video može se naći nakon pauze za vaš užitak.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy R službeno najavljen za Europu i Aziju, nitko ne čudi

Samsung Galaxy R službeno najavljen za Europu i Aziju, nitko ne čudi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar