srijeda, 10. kolovoza 2011.

Nakon četvorinast, Klout Dodaje Blogger, tumblr, Instagram, Flickr i Last.fm Mjera socijalni utjecaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LMrPJmANLMw/:
klout

Klout , pokretanja koji mjere utjecaj na Twitter, Facebook, LinkedIn , YouTube, a nedavno četvorinast , dodaje više usluga danas, u ukupnom iznosu od 10 različitih načina za mjerenje vašeg društveni utjecaj na webu. Klout dodaje pet novih mreža-Blogger, tumblr, Flickr, Last.fm i Instagram, omogućujući korisnicima Klout dodati njihov utjecaj na tim mrežama svojim Klout rezultat.

Za pozadinu, Klout ocjenjuje ponašanje korisnika sa složenim algoritmima rangiranje i semantička analiza sadržaja za mjerenje utjecaja pojedinaca na društvenim mrežama. Na Twitter, Klout utjecaj rezultat temelji se na korisnika sposobnost vožnje djelovanje kroz Tweets, Retweets i još mnogo toga. Na Facebooku, Klout će ispitati kako se razgovora i sadržaja generirati interes i angažman, putem voli, komentare, i još mnogo toga, od mreže gotovo 700 milijuna korisnika.

Iako Klout nije dao pojedinosti o tome kako te nove usluge faktoring u svoj rezultat, to možete učiniti pretpostavke koje se temelje na svakog pojedinca mreži. Za LinkedIn, Klout bi mogao biti ocjenjivanja Vaš broj priključaka, i ažurirati na web-mjestu. I vjerojatno, vaš četvorinast Klout temelji se na tome koliko često check-in, koliko mayorships ste zaradili, i još mnogo toga.

Za Instagram, mjerenje može biti koliko voli ste na svoje slike. Flickr također mogu koristiti isti metrički. Last.fm je zanimljiv dodatak, s obzirom na prvi glazbeni-based servis koji Klout je dodao. Možda integracija Spotify će doći krtica?

Korisnici mogu odabrati povezati svoje račune u svoje Klout rezultat u svoj profil. Klout kaže da spajanje račun wil nikada smanjili rezultat, ali to može povećati rezultat.

I ne treba zaboraviti, Klout treba dodajući Google + kao mjerenje metric uskoro.



Tvrtka:
KLOUT
Web stranica:
http://klout.com
Pokretanje Datum:
8 / 2008
Financiranje:
10 milijuna dolara

Klout mjere utjecaj preko socijalne webu. Klout omogućava korisnicima da pratiti utjecaj njihova mišljenja, linkovi i

Nema komentara:

Objavi komentar