srijeda, 10. kolovoza 2011.

Organska Motion je OpenStage gibanje hvatanje sustav zgrabi 200FPS, nije potrebna pozadinom (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/organic-motions-openstage-motion-capture-system-grabs-200fps-n/:
U nešto manje od 40.000 dolara za osam kameru setup, mi smo jedva u hobi teritoriju ovdje, ali organsku Motion novi OpenStage 2,0 gibanje hvatanje sustav sigurno mogao napraviti to u prosjeku podrumu. Za razliku od nekoliko konkurentnih rješenja prikazan ovdje na SIGGRAPH , to je jedan i nema pozadine mandat, a još bolje, ne zahtijevaju od vas da kvaka jedan senzor na vaš predmet. Čarolija leži u kamere visio iznad - setove prodaju koji sadrže između osam i 24 kamere, pa čak i potonji mogu biti obrađene s jednim stanicu. Multi-osoba za praćenje nije ni Thang, i dok ne snimate HD snimke ovdje, high-speed VGA sposobnost omogućuje do 200 sličica u sekundi biti prijavljeni. Nije iznenađujuće, tvrtke s ciljem squarely na ovu animaciju i medicinskih područja, i trebao bi se početi isporučivati ​​pakete već sljedećeg mjeseca. Tražite da se dolje Pixar? Trebat će vam puno više od 40 velikih, ali možda video nakon pauze će vam dati malo inspiracije.

Nastaviti čitanje Organska Motion je OpenStage sustav gibanje hvatanje zgrabi 200FPS, nije potrebna pozadinom (video)

Organska Motion je OpenStage gibanje hvatanje sustav zgrabi 200FPS, nije potrebna pozadinom (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 10:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Organska Motion

Nema komentara:

Objavi komentar