srijeda, 10. kolovoza 2011.

Samsung Galaxy XCover dobiva otkrivena u Njemačkoj, usudi da nam to pada u blatu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-xcover-gets-uncovered-in-germany-dares-us-to-dro/:
Sastav Samsung Galaxy je postala toliko različitih da je gotovo svaki demografski ima barem jedan izbor za izabrati iz, s jedne jasna iznimka: nismo vidjeli hrapav verziju. Samsung nadajući se da će ispuniti da zurenje rupa koje najavljuje Galaxy Xcover, prvi svjetski Android uređaj s IP67 certifikat - što znači da može biti potopljen u vodu do 1 metar dubine i može držati svoje protiv trajne najezdom prljavštine i prašine. Xcover će ponuditi Gingerbread out-of-box, i ima 3,6-inčni zaslon otporan na ogrebotine, 3.2 megapikselnom kamerom s LED bljeskalicom, i 7.2Mbps HSDPA. Tvrtka je još uvijek nejasno na druge detalje, kao što su cijena i dostupnost, jedina zemlja objavila do sada je Njemačka, koja bi trebala vidjeti uređaj negdje u listopadu. Nadamo se da će uređaj imati širu distribuciju, znamo za činjenicu Nijemci nisu jedini ljudi na Zemlji koje je teško na svoje telefone. Pritisnite nakon prekida.

Nastaviti čitanje Samsung Galaxy XCover dobiva otkrivena u Njemačkoj, usudi da nam to pada u blatu

Samsung Galaxy XCover dobiva otkrivena u Njemačkoj, usudi da nam to pada u blato prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. kolovoz 2011 10:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink LandofDroid | izvor Samsung (prevedeno) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar