ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

WSJ: Google planira 'digitalni kiosk' da se ujedine sve novine i časopise pod Android's kišobran

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/02/wsj-google-plans-a-digital-newsstand-to-unite-all-newspapers/:
The Wall Street Journal je zaokružena svoje smutnja izvora danas predstaviti još jedan novi ukusna bojištu u borbi između Google i Apple za mobilne nadmoć. Naime, on navodi da tim Mountain View se približila Time Warner, Condé Nast i Hearst - tri od najvećih izdavača časopisa u SAD-u - s obzirom da nude svoje sadržaje preko Google-rukovođen "digitalni kiosk" za Android uređaja. Žalba za medijske tvrtke biti će lakše put da zarade svoj sadržaj, očito, uključujući i mogućnost da Google bi mogao uzeti manji dio prihoda od 30 posto naplaćuje Apple i Amazon . Tu je također riječ o zbivanjima iza kulisa u Cupertinu, gdje je "nekoliko promjena u iTunes" Očekuje se da će poboljšati izdavača iskustvo korištenja usluga, uključujući i stvaranje Internet lakši to ponuditi dugoročne pretplate i srodnih popuste. Apple je imao ništa za reći o tom pitanju, a Google je odgovorio navodeći da je uvijek u razgovorima s izdavačima i nema nikakve objaviti u ovom trenutku.

WSJ: Google planira 'digitalni kiosk' da se ujedine sve novine i časopise pod Android's kišobran prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 2 siječanj 2011 23:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar