ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Freescale najavio procesor i.MX 6 serije, želi quad jezgre u vaš smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale najavio procesor i.MX 6 serije, želi quad jezgre u vaš smartphone
Power. Trebamo više. Više za streaming video, više za igranje igara, i još mnogo toga samo tako da možemo reći da smo ga imati. Freescale nas čuje, a to je isporuku i.MX 6 serija mobilnih procesora nude i do četiri ARM Cortex A9 jezgre na 1.2GHz svakom . To je dosta za 3D renderiranje na vašem automobilu infotainment sustav, način stvaranja glazbe na vaš smartphone, možda malo SETI akciju na sljedeću pametnu hladnjak. Čak 1080p30 video kodiranje je rekao da se u roku od ovim čipovima 'doći. i.MX 6 procesora će biti dostupna u jednoj, dvije, ili četiri jezgre konfiguracije s do 1MB L2 cache memorije. HDMI 1,4 podrška je na brodu, uz gigabitni Ethernet i USB 2.0, ali nažalost ne 3,0 . Čini se da uvijek postoji nešto za gledati prema naprijed u sljedeći reviziji, ali koje bi mogle biti prilično čekati s i.MX 6 uzorkovanja nije trebao početi sve dok se kasnije ove godine. "

Nastaviti čitanje Freescale najavio procesor i.MX 6 serije, želi quad jezgre u vaš smartphone

Freescale najavio procesor i.MX 6 serije, želi quad jezgre u vaš smartphone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 11:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar