ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

iPhone alarmi još uvijek ne radi, svjetovi sudariti lijevo i desno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Hej, ti - to je 3. siječnja. Znate, dan kada ste trebali vratiti na posao / školu / život. I dan si trebao uhvatiti let ste imali rezervirano za tri mjeseca. I vjerojatno dan koji ste trebali ostvariti puno drugih poslova. Nažalost, za vas, vi ste zapravo vjerovao da je vaš iPhone alarm će se popraviti kada danas valjanog okolo, ali na temelju horde pritužbi vidio na Twitter i Facebook, rekao je popraviti i dalje hibernacije. I tako, ti si još uvijek spava. Čak i ovdje na Engadget HQ, vidjeli smo iPhone 4 slušalice ne probude nas kao što je obećao (o jednokratnoj alarmi), pa tko zna kad će Apple korak do tanjur i da riješe pitanje. U međuvremenu, idi naprijed i postavite ponavljajući alarm dok lagano prijelaz prste i nožnim prstima. Ili, znate, kupiti baterija-powered budilica off vaše bake.

[Hvala svima koji su poslali to u]

iPhone alarmi još uvijek ne radi, svjetovi sudariti lijevo i desno prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 3 siječanj 2011 10:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar